About


2016

Mijn droom: Een TripAdvisor in de zorg. In wordpress probeerde ik een basis te bouwen. Dat lukte niet goed. Ik stopte ermee en ging andere dingen doen.

2019

Mijn droom trok opnieuw mijn aandacht. Inmiddels wist ik van het bestaan van low-code. Het oorspronkelijke Nederlandse low-code bedrijf Mendix trok mijn aandacht en ik begon opnieuw met bouwen. Met wat hulp lukte het om de huidige basis te bouwen.

2019-Nu

Met ups en down blijf ik eraan werken. Inmiddels heb ik ruim 3.000 aanbieders onderzocht en ruim 2.000 methodes. Ik durf dus wel te schrijven dat ik kennis heb van de mogelijkheden.

Wat drijft mij?

Mijn missie: “de juiste keuze toegankelijk maken”. Daarbij is mijn pad niet van belang. Het gaat om mogelijkheden scheppen voor jou die je zelf nog niet had gezien. Uiteindelijk ben jij degene die kiest wat wel of niet te doen.

Ook ervaar ik een diep verlangen om overzicht te krijgen van en orde aan te brengen in het enorme aanbod. De vragen die ik hierbij stel zijn

 1. Welke oplossingen zijn er voor welke problemen?
 2. Wat zijn de overeenkomsten tussen oplossingen?
 3. Wat zijn de verschillen tussen oplossingen?
 4. Wat is de effectiviteit van methodes?
 5. Wat is de effectiviteit van professionals?
 6. Welke rol heeft de individu die met het ongemak te maken heeft in het geheel? Denk hierbij aan placebo, nocebo en het effect van mind op body etc, etc

Daarnaast blijft gezondheid mijn interesse houden. Daarbij stel ik vragen zoals:

 1. Hoe kun je gezond blijven?
 2. Hoe kun je weer gezond worden?
 3. Wat gebeurt er bij remissies? (o.a. Radicale Remissie, Kelly Turner)
 4. Wat doen aanbieders die mensen helpen healen?
 5. Wat doen aanbieders die mensen helpen zichzelf te healen? (o.a. Joe Dispenza, Curry Blake, Louise Hay)

Recent ontdekte ik dat ik op de een of andere manier geloof (do not ask me why ;)) in “by His stripes, we are healed (Isaiah 53:5)”. En dat is waarom ik het aan het onderzoeken ben. Dit zou voor mij wel eens een rationale verklaring kunnen zijn waarom bijvoorbeeld Joe Dispenza (in mijn woorden een man die het mystieke wetenschappelijk maakt) met zijn werk zulke opmerkelijke resultaten laten zien. Verlegt hij de lat van wat we normaal zouden moeten vinden?Interessante materie vind ik :). En dus werk in ontwikkeling.

Kan ik je mogelijk helpen? Mail gerust.

Fijne dag!

Liefs,

Caroline van Bemmel

Contact@CarolinevanBemmel.com