About

GoAnyCare helpt je vinden!

GoAnyCare, de TripAdvisor in de zorg. Dat realiseren is mijn droom. Waarom? Ik zie patiënten die vastzitten en denken dat de moeten leren leven met het ongemak dat ze hebben. Dat er niks aan te doen is. Dit terwijl er vaak weldegelijk nog iets aan te doen is. Als je maar anders kijkt en anders doet.

Verrassend wellicht voor je is dat ik ook al diverse keren dokters ben tegengekomen die vastzitten. Die denken dat ze patiënten zonder hoop weg moeten sturen. In mijn beleving ligt er in zo’n geval geen oplossing in het werkveld van die dokter. Maar dat hoeft niet per se te betekenen dat er nergens in de wereld een oplossing is (zie eventueel ook de tekening hierboven).

Ik moedig jou dan ook graag aan om door te gaan. Om te experimenteren met mogelijke oplossingen. Net zolang totdat je gevonden hebt wat jou helpt.

Loop je op deze site vast? Mail me alsjeblieft met je hulpvraag Caroline@GoAnyCare.com. Wellicht kan ik alsnog wat voor je betekenen of ken ik iemand anders in mijn netwerk die je verder kan helpen.

Ik wens je veel gezondheid toe!

Hartegroet,

Caroline van Bemmel