Vind hulp


Ga direct naar het GoAnyCare overzicht

Nieuw?

Op het GoAnyCare overzicht verzamelde ik tot nu toe meer dan 3.000 professionals voor bijna 2.000 ziektebeelden. Zit je vast met je gezondheid? Mijn doel is om je verder te helpen door het bieden van mogelijkheden.

 1. Gebruik een desktop computer.
  • Klik op de link: GoAnyCare professionals Een nieuw tabblad opent zich (het mobile friendly maken staat op mijn verlanglijstje :), dus graag een pc/max gebruiken).
 2. Kies een groep
  • Profession Hier kun je vinden op basis van beroep.
  • Professional Hier kun je vinden op basis van de naam van een aanbieder, bijvoorbeeld “Overgangsklachtenvrij.nl” van Natascha Gjaltema
  • Disease Klik hier op een ongemak of diagnose waar je mee geconfronteerd bent aan en bekijk de mogelijkheden Is het resultaat nog leeg? Dat betekent niet dat er geen mogelijkheden zijn. Het betekent wel dat ik nog niet aan dat ongemak of ziekte ben toegekomen. Mail in zo’n geval gerust naar Caroline@GoAnyCare.com en ik denk graag in mogelijkheden met je mee.
  • Specialty Hier vind je het aanbod zoals een behandeling, interventie of aanbod. Klik bijvoorbeeld op “online aanbod” en bekijk de mogelijkheden.
  • Subject Hier kun je aanbod op onderwerp vinden. Bijvoorbeeld aanbieders die zich bezighouden met Voeding.
  • Type of Care Hier kun je vinden op zorgsoort. Hier vind je ook mijn favorieten door op “Caroline’s favoriet” te klikken.
 3. Vink in de groep 1 optie aan en bekijk de resultaten

FAQ

Kan ik meer dan 1 groep tegelijk aanklikken?

Ja. Als je meer dan 1 groep tegelijk aanklikt, dan neemt de vinder beide groepen mee. Kies bijvoorbeeld bij groep subject “ademhaling” en bij groep disease “stress” dan krijg je aanbieders die zowel in stress als in ademhaling gespecialiseerd zijn.

Kan ik zien wat de lokatie is van de aanbieder?

Ja. Onder de groepen kun je het Google Maps kaartje zien. Het kaartje kun je gebruiken om te zien waar het aanbod zich bevindt.

GoAnyCare in ontwikkeling

GoAnyCare is in ontwikkeling 🙂

Laat het me gerust weten als aanbod ontbreekt.

Mijn doel is om echte mensen zoals jij verder te helpen op hun pad van gezond zijn, blijven en worden.

Hartegroet,

Caroline van Bemmel

Caroline@GoAnyCare.com